onsdag 9. februar 2011

7-9 februar :)

Mandag:
I dag sto jeg opp fem på 9. Det skulle komme en mann klokken 9 for å sette opp internett, men han kom aldri. Det endte med at jeg og Mari spilte litt kort og vasket klær. Deretter kom guttene. Vi gikk og handlet oss litt mat før vi gikk på trening. Jeg orket ikke å trene i dag så jeg tok med dataen min :) Etter at de andre hadde trent så gikk vi for å spise lunsj. Her nede er det veldig billig noen plasser, så vi fikk lunsj for 4 personer pluss drikke for 156 rand. Etter lunsjen bestemte vi oss for å dra til Canal Walk for å handle inn litt treningsutstyr. Det endte med at jeg kjøpte meg et par treningssko, en treningsbukse og et håndkle med lomme i :) Når vi var ferdige på Canal Walk tok vi taxi til Pasa Factory for å ha et siste måltid med Geir og Monica i Sør-Afrika. Etter dette var det taxi hjem og farvel til Monica og Geir. Jeg kjenner det litt nå at jeg savner det dagligdagse livet hjemmet i Norge.


Tirsdag:
I dag var vår første skikkelige dag i klasserommet på skolen. Det endte opp med at eg og Magne begynte i Y1 og Andre og Mari i Y2. Timene var greie, lærerne kjekke, og veldig kjekke elever. Men det jeg merker er at de er på et lavere nivå enn oss på noen ting. Vi gjorde matteoppgaver i dag som vi lærte på barneskolen. Etter skolen gikk vi for å trene på treningssenteret. Dette var veldig gøy, og jeg klarte å holde meg på tredemøllen i 40 min :) Det som er så greit her er at alt er mye enklere når du trener. På romaskinene har de fiskespill der du skal fange fisker etter hvor hardt du tar i. På tredemøllen kan du se på tv når du springer. Og de har også lagt til en sirkeltrening der du får beskjed om når du skal bytte apparat. Når vi hadde trent var vi veldig sultne, så vi gikk ned en etasje for å spise på en restaurant der maten er litt dyrere enn andre plasser i Cape Town. Her solgte de også norsk laks, men ingen av oss ville prøve den :( Etter maten gikk vi hjem og bare slappet av.


Onsdag:
I dag var vår andre dag på skolen. Ting her på skolen er ikke så vanskelig som hjemme. Men det er kanskje bare slik i begynnelsen, og at det blir vanskelig litt ut på året. Ellers er det veldig kjekke lærere og en veldig hyggelig klasse. Det e rart å se hvor mye de står på i klassen, og at alle faktisk noterer det læreren skriver og sier. Etter at vi hadde vært på skolen gikk alle på treningssenteret unntatt Mari (hun var trøtt). Guttene trente mens jeg satt på dataen :) Etterpå kom Mari opp og vi gikk for å spise. Etter maten gikk vi til internatet, og guttene tok bussen hjem. I dag har jeg også fått internett på dataen som er en stor fordel :) I dag har det vært veldig varmt. Tror det var over 30 grader som er litt for mye for min del. Neste uke skal det bli rundt 25 grader som jeg gleder meg til :)

1 kommentar: