torsdag 3. februar 2011

Litt av min første uke :)

Først må eg bare sei at eg ikke har tid til å skriva hver dag, så når eg får tid så skrive eg så mye som eg kan :D

Mandag:
Denne dagen skjedde det egentlig ikke så mye. Vi tok flyet til Amsterdam som gikk 06.20 fra Stavanger. Deretter satt vi på en veldig lang flytur til Cape Town. På flyplassen i Cape Town ventet 3 av lærerne på oss for å hente oss. De kjørte oss deretter til internatene.

På flyplassen i Stavanger:

Tirsdag:
Denne dagen gikk vi for å se hvor skolen var og hvordan den så ut. Deretter gikk vi på lunsj med lærerne. Melanie som er den ene læreren tok oss med til Canal Walk etter lunsjen. Her skulle vi kjøpe mobiltelefoner og andre nødvendige ting :) Det endte med at jeg brukte over 700 rand på ting som vifte, såpe, lampe, lyspære osv. På kvelden spiste vi på en plass kalt Mugg and Bean.

Det me handla:

Onsdag:
Denne dagen fikk vi registrert oss på skolen og på treningsstudio. Treningsstudioet var veldig fint der de blant annet har to svømmebasseng og internett :) Senere var vi invitert på middag på en vingård. Her møtte vi de andre elevene fra Haugaland som er her for å se va innsamlingspengene går til. Det var veldig kjekt å møte dem igjen på andre siden av jorda. Maten vi fikk her var veldig lukseriøs. Jeg fikk også smakt Springbook :)

Melanie og meg på vingården:

Inne på restauranten:


Torsdag:
I dag var vår første skoledag. Jeg ble kjent med mange nye hyggelige mennesker :) Vi var også på stranden i St James for å møte de andre norske :D Dette var veldig hyggelig. Etter strandturen gikk vi å spise på en pastarestaurant, og nå sitter jeg på hotellrommet til Monica for her er det intetnett.

Alt i alt har de første dagene gått veldig bra :) Jeg gleder meg til hva som kommer til å skje de neste dagene :)

Prosjekt-gruppa vår i klassen:

1 kommentar: